Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 90 din 13 Aprilie 2024

Virginia a inceput sa dea din casa, si scuipa tot ce a zis Robi despre Julia si nu de bine, atunci cand erau impreuna eu cand am spus despre Virginia ca este geloasa si frustrata din cauza lui Robi aproape toti mi-ati sarit in cap oare acum de ce plange? ca Robi este cum este sau ca nu mai este cu el? daca ea nu si a dat seama ce fel de om este Robi si pe parcurs a vazut cum este el cel real de ce mai plange? Bianca a zis o singura data ca vrea sa plece insa Julia este ca si Larisa acum vrea iar peste cateva minute isi schimba parerea. Afara cu ea, Robi e si ala un fals abia asteapta sa-si faca cuplu cu Julia doar de emisiune pana acum ii spusese Juliei sa mai mearga la sala ca e plinuta si acum se linguseste pe langa ea, jale cu ei oameni ca astia afara.

Patrick in acest sezon este precum era Ionut in sezonul anterior, la acela a venit Larisa si l-au luat din emisiune lui Patrick va veni probabil Nona sa il ia acasa, este penibil nu ii inteleg rostul in emisiune se vede clar ca nu vrea nimic cu nici o fata.

Casa iubirii din 13 Aprilie 2024 Online

Provocarea lui Robi pare ceva dinainte aranjat intre el si Patrick ca sa aiba ocazia Robi sa-i transmita Robertei cum o vede in realitate, desi in emisiune se preface ca se apropie de Julia, Robi inca se teme ca va suporta consecintele pentru cum s-a purtat cu Virginia si acum are nevoie de protectie asociindu-se cu Julia si de intelegere din partea Robertei ca va astepta. Robert are dreptate in ceea ce zice despre Julia, ea putea sa raspunda frumos ca Robi reprezinta un interes acum ca este singur si punct, dar stia si ea ca pare falsa atata timp cat sustinea cu tarie ca, ca Robi.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 90, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 13 aprilie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!