Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 89 din 12 Aprilie 2024

Nu stiu ce face Rebecca ca a inceput bine, dar de atunci se tot afunda, ma intreb cum ajunge Stefan nominalizat de fete daca ea s-a aliat acum cu cele mai multe dintre ele impotriva Robertei? ar fi trebuit sa fi fost cel mult trei voturi impotriva lui Stefan, dar asta doar matematic pentru ca unul ar fi fost al lui Giuly, partenera lui Robert care sta in camera cu Stefan deci e putin probabil sa-l fi votat degeaba e Rebecca impetuoasa, daca se suceste radical in casa conteaza mai mult loialitatile decat sa ai mereu dreptate.

Fetele astea de 25 ani au ceva in comun, vorbesc mult cand asa cand invers se dau superioare dar si exagereaza dupa cum le cere interesul Roberta si Bianca vor face o alianta cat timp vor fi in casa caci Rebecca e prea certareata Virginia e sigura Giuly e corecta Julia e prea mahalagioaica Stefania e pe din-afara tacuta, va fi interesant cum si daca ele vor reusi sa-si faca vreo relatie romantica, deocamdata tricoteaza, avem totusi ceva de urmarit nu ca datile trecute cand ne plictiseam.

Casa iubirii din 12 Aprilie 2024 Online

Robert a pus degetul pe rana in privinta dorintei Juliei cu plecarea acasa, a fost in trecut acum in prezent dorinta ei este sa ramana, cum sa-l lase ea pe Robi altor fete? si faptul ca Roberta este de acord cu ce a spus Robert, a infuriat-o maxim pe Julia, care iar spune ca vrea sa plece acasa, ce teatru pe Julia, hotaraste te odata, vrei sau nu sa mai pleci acasa? Impresia mea este ca Robi si Julia o joaca pentru premiu, iar Peticel in curand va intra intr-o cunoastere ca sa ajunga in finala cred ca li s-au promis premiile si trebuie sa miste si ei ceva ca altfel unde este iubirea pe care trebuie sa o demonstreze. Nu inteleg de ce nu ii scot pe toti sa ramana cu preferatii pentru ca asa le-ar fi mai usor sa ascunda manariile si falsitatile.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 89, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 12 aprilie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!