Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 8 din 22 Ianuarie 2024

Larisa este, din nou, o dezamagire obisnuita, chiar daca este frumoasa lipsesc inteligenta si originalitatea. Foloseste aceeasi strategie ca in sezonul trecut, agatandu-se de un partener mai putin capabil, pentru ca numai astfel poate sa-l controleze. Se pare ca isi propune sa se asocieze cu cineva mai slab pentru a atrage atentia celor puternici, are o atitudine destul de vulgara si pare sa fie dintr-un mediu mai putin rafinat, este la fel de nesigura si complexata precum Julia, ascunzandu-se in spatele unui zambet fals. Frumusetea poate fi trecatoare, ar fi benefic sa manifeste si o inteligenta reala.

Este timpul sa fie autentica si sa ofere ceva mai mult in acest sezon, participarea la discutii plictisitoare cu cei mai problematice persoane din emisiune nu o pune intr-o lumina favorabila, nici in afara show-ului nu pare sa aiba o imagine solida, deoarece cei mai putin experimentati vor crede ca au o sansa cu ea, nu as vrea sa aflu ca are probleme in viata reala se pare ca la final apare si Patrick in scena, dar pana atunci un film bun se mentine la inaltime inca de la inceput, nu doar in final, altfel nu ar fi considerat un film de calitate.

Casa iubirii din 22 Ianuarie 2024 Online

Robert se afirma ca un concurent de succes, avand un profil admirabil, este un tanar practic si pragmatic in comparatie cu tine, Stefania, care pare ca te-ai prabusit rapid doar dupa doua zile, sub povara “asteptarilor mult mai inalte.” Ai inceput sa arati cu degetul in directia gresita. Stefania, incearca sa fii intotdeauna sincera cu tine insati si sa nu incerci sa te percepti altfel decat esti, daca iti place de Robert, nu este cazul sa te plangi, esti tu cea care l-a dezamagit grav prin atitudinea publica lipsita de substanta, ceva ce el nu ar fi facut niciodata. Sa stii asta.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 8, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 22 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!