Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 77 din 31 Martie 2024

A fost necesar sa participe in urmatorul sezon Larisa, pentru ca noi sa realizam care este cu adevarat personalitatea ei, aceasta este adevarata Larisa cu un caracter care lasa de dorit atunci cand isi exprima parerile, in contrast cu Giuly care este o persoana educata, politicoasa, culta, respectuoasa si extrem de inteleapta nu pot sa inteleg cine sunt acei oameni care o admira pe aceasta fata plina de ura si aroganta, care raspunde doar cu replici in incercarea de a parea spontana si puternica dar care de fapt evidentiaza un caracter lipsit de nobilime as dori sa intreb pe baietii care doresc sa se angajeze intr-o relatie cu ea daca nu le este rusine sa o prezinte parintilor lor, avand in vedere ca degeaba este frumoasa cand deschide gura devine ridicola.

Nu inteleg de ce Larisa este afectata de prezenta acestei fete, Giuly care intotdeauna si-a vazut de treaba ei fara sa se implice in tot felul de chestiuni atunci cand Robert s-a apropiat de Giuly, ea l-a respins spunand ca isi doreste pe cineva fara un trecut dar acum este deranjata ca el nu o mai vrea? ar trebui sa fie mai atenta la prietena ei Giulia, care sta degeaba in emisiune si care nu este dorita de nimeni sunt doua aspecte negative in aceasta situatie ar fi bine sa fiti mai buni.

Casa iubirii din 31 Martie 2024 Online

Nu mai inteleg de ce voi productia continuati sa o aveti pe Larisa si Giulia in emisiune daca nu exista o relatie intre ele? de ce ati recompensat-o pe Larisa cu bani cand nimeni nu a votat-o cu siguranta ca favorita, mai ales ca ea s-a plans ca primeste doar critici? ea a mentionat de cateva ori ca se descurca greu acasa si brusc ati inceput sa-i oferiti sume mari de bani de cateva saptamani este foarte incorect alti participanti din emisiunea voastra merita sa fie recompensati cu bani este evident ca voi decideti cine primeste recompense si cine nu.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 77, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 31 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!