Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 76 din 30 Martie 2024

Deci, cand Julia face fotografii la malul marii in costum de baie ea pare sa-si puna in valoare contextul marin dar daca intentia ei este sa ne arate marea de ce se plaseaza in fata ei? Julia nu pare sa realizeze ca privitorii nu sunt interesati sa vada marea in poze, ci mai degraba sa observe cum arata in costum de baie cui incearca sa ofere o imagine falsa? si da, Robert pare sa aiba dreptate el chiar a sugerat ca Giuly are un stil de viata mai rebel.

As putea folosi un alt termen dar nu imi este permis de platforma online desi este inselatoare caci se prezinta altfel decat este in realitate cum adica nu a fost ea cea care a adus subiectul in discutie la emisiune? atat ea, cat si Larisa au lasat sa planeze suspiciunea asupra tuturor, sugerand ca s-ar fi intamplat ceva imoral, cine stie ce nefacute, era de asteptat ca Giuly sa-si exprime punctul de vedere chiar cand incepeam sa cred ca a realizat ca a gresit si a fost nedreapta cu Giuly, aflam ca circula fotografii si clipuri cu ea aceste fete nu au nicio jena?

Casa iubirii din 30 Martie 2024 Online

Robert este o dezamagire pana acum putea fi criticat pentru pasivitatea sa in protejarea suficienta a Giuly de atacurile haitei, dar astazi a gresit cerandu-i parerea Larisei despre relatia lor Virginia cu exceptia episodului cu Aleyna ne-a demonstrat ca are multe calitati, din nefericire pentru ea este prea naiva sa creada ca Robi s-ar putea schimba vreodata dar cum se spune o vorba din popor care se potriveste perfect cu aceasta situatie, cum din caine nu faci slanina.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 76, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 30 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!