Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 73 din 27 Martie 2024

Indiferent de trecutul lui Giuly, ceea ce conteaza este directia pe care o va lua in viitor si chiar daca unii o critica, ei insisi au propriile lor neajunsuri exista o zicala rasul te rade si batjocura te batjocoreste, Giuly este o femeie frumoasa si inteligenta, cu experienta in viata si invatand din lectiile sale c toate acestea, cu un angajament sincer si o intelegere a greselilor, poate deveni un exemplu demn pentru o relatie sanatoasa si de lunga durata.

Ne confruntam cu greseli, dar nu toti suntem dispusi sa le recunoastem este mai simplu sa aratam cu degetul catre altii succesul relatiei dintre Robert si Giuly depinde de abilitatea lui Robert de a o gestiona nu va fi usor pentru el, deoarece se pare ca are in jurul sau oameni care ar putea sa nu fie sinceri in intentiile lor, Kinga a dezvaluit pe TikTok ca Larisa, o fosta prietena de-a ei a fost intr-adevar amanta a doi barbati casatoriti pentru o perioada indelungata.

Casa iubirii din 27 Martie 2024 Online

Nu inteleg de ce toti se preocupa critica si analizeaza fiecare pas in relatia dintre Robert si July, de ce nu se analizeaza ce fac Roby si Virginia sau Cosmin si Stefania? de ce nu isi exprima si ei parerea despre conexiunea lor, macar cu pauze de ce s-a despartit Patrick de Nona, de ce nu explica cum de Aleyna este considerata o femeie de o speta inferioara doar pentru ca s-a sarutat si flirtat cu mai multi baieti in timp ce pentru Nona era acceptabil sa se implice pentru bani si sa faca tot felul de lucruri? Care este rolul Juliei si al Larisei in aceasta emisiune, sa ofere pareri nu cred.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 73, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 27 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!