Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 7 din 21 Ianuarie 2024

Am observat comportamentul lui Laurentiu, initial el a manifestat interes fata de Aleyna, i-a exprimat sentimentele dar, observand ca nu a primit un raspuns favorabil si constient fiind ca nu atrage atentia nimanui, a decis sa incerce sa se apropie de Daniela. Daca este necesar, este dispus sa formeze un cuplu cu ea doar pentru a ramane in concurs, l-a ales pe Daniela pentru cine este ea si este constient ca este singura, adica reprezinta cea mai accesibila optiune.

Stefania este o tanara placuta, insa este evident ca a venit in principal pentru a-si construi o faima, ea si-a exprimat dorinta de a ajunge departe ca fotomodel si, cu toate ca are sanse trebuie sa depuna eforturi semnificative in ceea ce priveste partea sa intelectuala, si nu este singura din casa care se confrunta cu deficiente majore in aceasta directie.

Casa iubirii din 21 Ianuarie 2024 Online

Julia m-a surprins in camera rosie afirmand ca nu se lasa impresionata atat de usor, apoi, in momentul in care Cosmin a sarutat-o in timpul interactiunii, deja o vedea casatorita cu el, Cosmin a reusit sa o impresioneze foarte rapid, iar faptul ca nu a mai simtit asa de intens inseamna ca poate nu a fost dragoste pentru Cosmin, sau cum? Am senzatia ca vorbeste doar pentru a evita tacerea, oricum Robi are ochii deschisi si pentru alte fete, in zadar crede ea ca este favorita lui. Ea s-a aratat cea mai interesata de el, iar baietii au remarcat ca cei doi se potrivesc, Cosmin a plusat cel mai mult pentru a scapa de ea, fiind o optiune usoara si nimic mai mult, deci nu va dura mult.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 7, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 21 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!