Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 68 din 22 Martie 2024

Larisa ar fi trebuit sa fie sanctionata pentru comentariile pe care le-a facut la adresa lui Giuli, cum ai avut tu calitatea sa-i spui lui Robert ca va fi dezamagit daca Robert nu a fost dezamagit de tine, de ce ar fi fost Giuli, diferenta dintre tine si Giuli este imensa! Giuli s-a iubit cu un tanar pe cand tu cu bunici.

Problema Julitei si a Larisei este ca ele nu stiu ce discuta fetele intre ele la hotel si sunt mereu curioase, Larisa a aflat un zvon de la hotel si l-a folosit in emisiune pentru a ataca, asa cum a facut-o si cu Lorena cand aceasta s-a apropiat de Laurentiu fetele fac bine ca le exclud de la intalnirile lor la hotel, pentru ca aceste doua sunt acolo doar pentru a obtine informatii nu pentru a lega prietenii. Principalul vinovat este echipa de productie, atat timp cat in emisiune sunt concurenti vechi nu se intampla nicio schimbare. Concurentii vechi sunt protejati in mod excesiv, iar cei noi nu indraznesc sa spuna nimic de teama ca vor fi certati de doamna Mantea, ar trebui sa se uneasca si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a scapa de concurentii vechi.

Casa iubirii din 22 Martie 2024 Online

Participantii din sezonul anterior Julia, Larisa, Patrick si Cosmin sunt respingatori ei au fost desemnati sa joace un rol si sunt dispusi sa faca orice pentru a castiga bani emisiunea nu atrage succesul si nu este respectata deoarece se bazeaza mereu pe participanti anteriori se incearca sa se sugereze ca emisiunea este un triumf, insa absenta concurentilor rafinati, eleganti si educati sugereaza ca persoanele de calitate nu sunt interesate sa participe atunci cand apar concurenti mai distinsi, grupul din sezonul anterior ii ataca ii discrimina, ii terorizeaza psihic si-i insulta cu scopul de a-i elimina din competitie prin urmare aceasta emisiune nu se axeaza pe iubire si relatii sanatoase intre persoane obisnuite ci pe ura, divizare si conflicte.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 68, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 22 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!