Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 66 din 20 Martie 2024

Este de asteptat sa se manifeste este neplacut pentru un barbat sa adopte astfel de comportamente in orice caz este evident ce tip de persoana este Robi nu este potrivit pentru acest program acest sezon nu mai corespunde directiei acestei emisiuni. Concurentii actuali par sa fie intr-o pauza prelungita, platita par plictisiti, manifesta o atitudine negativa si nu mai arata respect unii fata de ceilalti, comportandu-se incorect in fata camerelor etc, comportamentul lor lasa mult de dorit, Andrei pare sa fie singurul care mai merita sa ramana in competitie.

Am observat ca emisiunea a devenit extrem de lipsita de interes in afara de faptul ca concurentii mananca incontinuu, nu fac nimic semnificativ doar critica, invidie si certuri de asemenea, am remarcat ca majoritatea se exprima atat de greu incat devine plictisitor sa urmaresti rationamentul lor de la inceput pana la sfarsit, Roby nu stie niciodata sa intre intr-un dialog, este mereu la suprafata Larisa repeta mereu aceleasi 10 replici, Virginia ezita inainte de a spune ceva, la fel si Juli devine extrem de obositoare in anumite situatii asta pentru ca si ea se complace sa intre in discutii aberante.

Casa iubirii din 20 Martie 2024 Online

Un lucru este clar si anume emisiunea selecteaza participanti care se simt neintelesi si subapreciati, provenind din experiente de viata dificile si dezamagitoare nu se poate atrage audienta folosind persoane inteligente, intelepte si integre deoarece acestia contrazic conceptul emisiunii acesti participanti cer lucruri precum respect, demnitate, sinceritate si cel mai important bunatate chiar daca nu sunt capabili sa le ofere, aceste valori ar trebui sa fie promovate in emisiune in locul ironiilor, arogantei si dispretului.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 66, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 20 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!