Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 64 din 18 Martie 2024

Exista numeroase intrebari fara raspuns, Virginia a admis ca a fost implicata iar Robi a ramas tacut in acel moment daca insa afirmatia nu era adevarata, ar fi putut sa o contrazica sau sa o discredita similar cu modul in care a facut cu Aleyna, etichetand-o drept nebuna si sustinand ca el nu a fost nicaieri atunci cand Marius a expus intreaga situatie doar Robi si Virginia nu au parut surprinsi (inca un semn de intrebare). In timp ce Aleyna isi exprima perspectiva daca ati observat, Virginia aproba tacit ceea ce spunea Aleyna este evident ce dovezi mai sunt necesare? avand in vedere ca Virginia a recunoscut

Nici Virginia si Robi nu au nicio scuza, dar fiind un cuplu poate ca asa au gandit ei insa Aleyna, avand un iubit in emisiune si stiind cate discutii au fost ce i-a trecut prin cap? nu e posibil sa arunce vina pe altii cand ea este total vinovata daca nu avea nicio vina si simtea ca i se intinde o capcana, ar fi mers la staff a doua zi e urat si nu stim pe cine sa mai credem pe zi ce trece totul devine un teatru iar concurentii sunt niste impostori se pare ca nici in acest sezon nu vom avea niciun cuplu real, din pacate, aceasta emisiune a ajuns intr-o stare deplorabila.

Casa iubirii din 18 Martie 2024 Online

Nu trebuie sa ne relaxam acum consecintele incalcarii regulamentului abia acum vor dezvalui adevarata poveste a actiunilor concurentilor implicati fetele celor implicati Robi, Virginia si Stefan pentru ca au constientizat ca au gresit au marturisit totul in cadrul galei este sigur ca vor fi eliminati pe rand de catre staff justitia in aceasta emisiune nu va mai fi prezenta, iar noi vom continua sa asistam la falsitate ma enerveaza faptul ca Virginia, Robi si Stefan stiau totul si nu au spus nimic. Stefan este extrem de ipocrit si relatia lui cu Aleyna a fost fabricata pentru emisiune despre Marius si Aleyna, nici nu mai am ce sa spun, ne-au aratat clar cine sunt ei si au fost disqualificati pentru actiunile lor cred ca minciunile spuse de Aleyna l-au determinat pe Marius sa-si dezvaluie totul.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 64, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 18 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!