Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 62 din 16 Martie 2024

Se spune ca Robi intra in casa fetelor si nu mai vorbeste deloc cu iubita lui, dorind sa vada daca este deranjata, acum serios? ce persoana normala, care isi place de cineva si este interesata de el nu ar fi deranjata cand te duci langa ea si incepi sa vorbesti cu toate fetele, ignorand-o total? ce mai trebuia sa vada pentru a intelege ca este absolut normal sa fie deranjata. Imi place ca el este distant, ca nu o ia in seama iar tot Virginia este cea care pare sa ceara prea mult de la el cel putin asa crede el, pentru ca pe ea nici macar nu pare sa o deranjeze. Da, Robi ea iti cere multe lucruri pentru ca tu nu reusesti sa le indeplinesti, este cu adevarat dificil sa acorzi putina atentie iubitei tale.

Sincer v-as ruga sa opriti votul pentru Virginia si Robi, astazi si-au atins obiectivul si anume a aparut Mantea si discutiile s-au concentrat exclusiv pe ei, cei doi se cunosc deja dinainte si planul pentru emisiune il stabileste Laura saptamana viitoare intentioneaza sa intrerupa relatia pentru a se reintoarce peste doua saptamani ei spera sa ajunga in finala si sa interpreteze un joc similar cu Tom si Jerry nu va cer sa ma credeti acum, ci sa observati comportamentul lor in casa de acum inainte. Totusi, oamenii nu se schimba peste noapte, iar emisiunea este de durata nu cred ca vor rezista pana la final fara sa-si dea de gol singuri analizati si sa votati doar daca considerati ca cei doi Robi si Virginia merita acest lucru.

Casa iubirii din 16 Martie 2024 Online

Din atitudinea lui Robi este evident ca se angajeaza intr-o competitie cu fetele din casa Julia si Larisa, cine poate sa-i deranjeze sa-i acuze si sa-i submineze pe ceilalti, dupa care este prea obosit pentru a oferi atentie “iubitei” sale el pare sa aiba pretentii ca stie totul si ii place sa rada de ceilalti daca el se expune zilnic si este platit pentru asta pare sa fie tot ceea ce isi doreste un barbat de 27 de ani prea implicat in conflicte Virginia in schimb, este remarcabila si ii este mult superiora.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 62, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 16 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!