Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 61 din 15 Martie 2024

Cand credeam ca doamna Mantea a reusit sa o puna in dificultate pe Giuly, aceasta a surprins cu o replica neasteptata, afirmand ca tonul ridicat al doamnei Mantea este atat de rar, incat ar trebui sa fie trecut cu vederea, avand in vedere ca Julia adopta aceeasi atitudine in fiecare episod in plus, Giuly a subliniat ca Julia este o persoana placuta in viata reala si ca in emisiune interpreteaza un rol de vampa pentru a crea continut controversat pe seama celorlalti.

Un alt aspect al comportamentului intr-o emisiune televizata este faptul ca Robi si chiar Patric nu se ocupa de altceva in afara de a face materiale si de a critica colegii lor, Robi este un individ arogant si increzut care mereu complotaza impotriva celorlalti! Dar astazi si-a gasit nasul, deoarece nu poate face glume la fel de usor cu ardeleanul Andrei cum o face cu Stefan, ar trebui sa-si vada de treaba lui, la fel si Verginia altfel se vor confrunta cu consecinte la fel si Giulia cu purtatoarea de cuvant Larisa am simpatizat-o pe Giulia, dar nu este corect sa ocupe amandoua locurile atat de repede.

Casa iubirii din 15 Martie 2024 Online

Astazi Robi si-a demonstrat inca o data impulsivitatea si isteria criticand fara motiv pe noul baiat se plange mereu de oboseala, ca si cum ar fi pus sa traga la munca grea este ridicol nu demult, a avut atat de multa energie pentru a vorbi negativ despre relatia dintre Stefan si Aleyna probabil astazi ii tremura genunchii de frica sa nu fie eliminati? se simte vinovat in legatura cu ceva si daca el si Virginia nu vor fi eliminati, din nou emisiunea va confirma ca nu se desfasoara in mod corect.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 61, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 15 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!