Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 60 din 14 Martie 2024

Iubirea nu se cauta intr-o emisiune de televiziune, unde-ti pui toate poalele in cap si esti tinta tuturor ironiilor, acesti tineri sunt manipulati precum niste pioni pe o tabla de sah, iar cei care conduc acest joc ii muta si ii controleaza dupa bunul plac al lor, cei care sunt mai vocali Robi, Virginia, Patrick, Larisa, Julia, Bianca si mai nou Cosmin vor ramane in acest joc pana cand vor fi epuizati de energie apoi vor fi aruncati ca niste gunoaie iar ei care sunt mai retrasi mai pasnici Stefania, Giulia, Aleyna vor fi vizati de atacurile celor dintai, deoarece trebuie eliminati din joc.

Este trist ca aceasta situatie ajunge sa aduca umilire si suferinta indiferent cat de gresit ar fi un om, totusi are un suflet iar tinerii trebuie sa fie invatati si sfatuiti, nu umiliti si batjocoriti asa cum se intampla acum cu Aleyna, care si ea are partea ei de vina omiterea adevarului, acoperirea celor pe care-i considera prieteni credulitatea ei dar cu siguranta nu merita atata umilinta si apoi cine suntem noi sa judecam? suntem oare zei avem cu totii greselile si pacatele noastre, dar nu le expunem la televizor atata pasiune si ura indreptata spre o copila nefericita inselata, hartuita de niste oameni mai pacatosi decat ea.

Casa iubirii din 14 Martie 2024 Online

Ce tipologie de hotie poate sa aiba Mantea, de aproape doua saptamani nu ii permite lui Stefan si Aleynei sa se intalneasca, o lasa sa fie ostracizata de toti baietii din casa cu exceptia lui Stefan, si apoi se”mira de ce plange, este dispusa sa faca orice pentru audienta, dar cred ca ma va pierde pentru ca aceasta emisiune nu incurajeaza dragostea, daca Aleynei ar fi fost fiul lui nu i-ar fi permis nimanui sa se poarte astfel cu el, ar fi trebuit sa le fie rusine si intregii productii ca permite aceasta hartuire continua poate ca Aleyna nu este o persoana perfecta la fel ca nimeni din acel loc, dar incep sa simt suferinta ei.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 60, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 14 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!