Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 6 din 20 Ianuarie 2024

Nu inteleg de ce Julia se straduieste constant sa atraga atentia si sa interactioneze cu Cosmin, in loc sa se concentreze pe Robi, ea pare sa caute in mod obsesiv orice oportunitate de a-l ataca pe Cosmin in acelasi timp, sustine ca nu-i pasa daca Robi interactioneaza cu alte fete, dar de fiecare data cand el vorbeste cu altcineva, ea adopta o atitudine deranjata si arata ca este afectata, Laurentiu pare a fi un tip ok, cu mult bun simt, dar din pacate, nu va ramane mult in emisiune, deoarece productia pare sa favorizeze comportamentele conflictuale, axate pe scandal, precum cele ale lui Julia, Stefan si chiar Larisa, care emana un aer superior.

Regretabil am putea spune, Cosmin este inca prezent in sezonul trei si aduce cu el obiceiurile nesatisfacatoare din sezonul precedent, ar fi benefic ca noii baieti sa actioneze in conformitate cu propriile lor convingeri, indrumarile oferite de Cosmin nu ar trebui luate in considerare, cei alti trei din sezonul doi par sa se acomodeze cu atmosfera creata de noii concurenti. Ar fi de dorit ca si Cosmin sa adopte comportamentul pe care l-a avut la inceputul participarii sale in emisiune, si nu sa se alature influentelor negative ale lui Laurentiu si Radu, asemenea situatii par ciudate si neobisnuite in acest sezon, la fel cum ar fi trebuit sa fie si in sezonul doi, dar din pacate sau nefericire nu au fost.

Casa iubirii din 20 Ianuarie 2024 Online

Bogdan pare sa se implice intr-o lupta pentru a castiga atentia lui Larisa, dar aceasta pare sa adopte o atitudine de asteptare, lasandu-o pe ea sa faca alegerea, Stefan prefera sa fie cucerit de Larisa, manifestand indiferenta si nestiind cum sa ofere ceva in schimb. Se pare ca tine de ea doar pentru emisiune, Bogdan chiar simpatizeaza cu ea, dar Larisa, care emana o atitudine plina de pretentii si superioritate, nu pare interesata sa formeze un cuplu si este posibil sa considere totul doar pentru emisiune. Desi baiatul a facut un gest frumos, ea pare sa fie lipsita de recunostinta si este posibil sa piarda o ocazie reala de a avea ceva special. De fapt, s-ar putea sa nu isi doreasca cu adevarat nimic.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 6, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 20 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!