Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 58 din 12 Martie 2024

Doamna Mantea a transmis clar ca Larisa trebuie sa ramana in emisiune si sa nu fie eliminata, dupa ce a creat un spectacol fals, simuland o gala pentru a incuraja renuntarea lui Patrick la strategia sa acum si la momentul anuntarii concurentilor cei mai votati intre care se aflau Patrick, Robert si Larisa i-a sugerat lui Patrick ca ar putea fi eliminat daca continua sa adopte strategii, astfel, baietii ar trebui sa voteze pentru fetele aflate in cuplu sau cunostinta acest lucru fiind subintelesul dorit de doamna Mantea.

Larisa a declarat ca va prezenta dovezi cu privire la zvonurile care circula online, dar acum toata lumea pare sa taca pentru ca, la urma urmei este vorba de Larisa, ea sustine ca nu are bani pentru chirie, dar si-a injectat buzele iar mie mi se pare ca partea din dreapta este usor mai ridicata decat cea din stanga, vorbesc despre buza de sus in plus acum si-a aplicat gene false si aspectul ei este oribil a schimbat total dar nu intr-un mod pozitiv.

Casa iubirii din 12 Martie 2024 Online

Robi si Patrick imping pe Marius catre Aylena, exercitand in acelasi timp o presiune considerabila asupra lui Stefan care nu este lasat in pace sunt obosita de aceeasi poveste repetata saptamana de saptamana Patrick si Marius tinandu-se de mana si plecand acasa iar Larisa, mereu prezenta fiind inclusa in acest tablou nu vad decat circul disperat si obsedant al lui Marius si dragostea imposibila dintre Patrick si Larisa, preferata personalului, dar nu si a publicului.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 58, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 12 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!