Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 57 din 11 Martie 2024

Mantea si-a batut din nou joc de banii vostri prin trimiterea cecului catre nimeni alta decat cea mai contestata concurenta din casa miss in solarul cu rosii, Larisa. Aceasta este evident o manevra orchestrata de Mantea si producatori pentru a intimida baietii sa nu o mai voteze pentru eliminare si pentru ca a pretins ca nu are suficienti bani pentru haine, este deplorabil pentru Robert care fara indoiala are cele mai multe voturi din istoria emisiunii.

Productia ar trebui sa fie echitabila si sa-i ofere acestui baiat recunoasterea pe care o merita din partea celor care investesc banii in voturi, nu sa-i fure meritele pentru a le oferi unui specimen de calitate inferioara, doar pentru a face spectacol impreuna cu Patrick un alt concurent controversat. Faptul ca Robi nu ar pleca dupa Virginia, la momentul actual mi se pare normal, asa cum nici Virginia nu ar face-o este mult prea devreme, daca alegerile lui se bazeaza preponderent pe simturi cum de ne face apologia ratiunii asta ca o simpla intrebare la care probabil ne poate oferi si un raspuns.

Casa iubirii din 11 Martie 2024 Online

Se pare ca in viziunea Larisei aproape totul trebuie sa i se cuvine iar cand baietii, in special Patrick ajung sa fie suficient de obositi, cat mai trebuie sa astepte ca Larisa macar sa arunce o privire chiar si una singura ei bine, el nu are voie dar ea are asa sustine ea ca este corecta si ca demonstreaza cat de matura este dar te inseli, draga pana la urma Patrick nu a facut rau nimanui pentru ca tu sa iti exprimi lipsa de incredere in el, extraordinar poate ca a avut vreo zece aventuri in tineretea lui si asta este acum nimeni nu-l mai vrea, iar tu esti cea careia i se deschide usa ca un fel de sfintenie la biserica.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 57, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 11 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!