Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 55 din 9 Martie 2024

Este regretabil modul in care s-au purtat cu individul de calitate, Cosmin ieri de ziua femeii acest tanar are cu adevarat un caracter bun si nu merita sa i se intample ceea ce i s-a intamplat, mai ales din partea Mantei si chiar mai putin din partea Stefaniei din pacate aceasta din urma pare sa manifeste o atitudine destul de rece fata de Cosmin si sa acorde prea multa importanta camerelor de filmat, concentrandu-se doar asupra lor si mai putin asupra lui, prietenul sau am crezut si am apreciat relatia dintre ei dar se pare ca nu corespunde cu ceea ce Stefania pretinde, mai ales ca la inceputul sezonului a declarat ca il place doar pe Robert, care este mai rigid, si ca nu ii plac ochii verzi sau albastrii precum cei ai lui Cosmin.

Orecum Mantea se regaseste in Julia si Larisa, genul de femei pe care le vor multi barbati la prima vedere dar dupa ce le cunosc fug de rup pamantul, din fericire frumusetea nu e de ajuns toleranta, iubirea, respecul fata de partener, primeaza barbati adevarati aceste trei femei nu ii pot avea chiar daca Mantea vrea sa demonstreze sau mai ales sa isi demonstreze contrariul.

Casa iubirii din 9 Martie 2024 Online

Ambitiile lui Mantea duse la extrem sa isi cupleze favoritele pentru a le tine cu forta in casa iubirii este hotarata sa le dea umilinta tuturor care ii stau in cale, daca in cazul Larisa si Patrick macar nu striveste pe nimeni dar minte cu nerusinare poporul cu televizorul, in cazul Juliei toata discutia cu mama lui Robi mi se pare jenanta in conditiile in care Robi are cuplu cu Virginia si doamne iarta-ma nu l-a fortat nimeni, sa fie cu ea, Manteo mai ramane sa o iei de guler pe Virginia sa o dai afara ca iti incurca tie mahalagioaica, sa obtina ce vrea, vai de viata voastra ce lipsa de caracter aveti in voi si ce placere bolnava sa hartuiti pe oricine dupa cum aveti chef.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 55, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 9 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

Editie integrala.

 

 

error: Content is protected !!