Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 54 din 8 Martie 2024

Se pune atat de mult accent pe Larisa in legatura cu absenta de interes pentru Patrick, mi se pare absolut ridicol inteleg ca Larisa a avut unele comportamente dificile, ca se considera superioara si ca a gresit prin cuvintele si actiunile sale de rautate imi dau seama si eu ca si-a modificat foarte mult fizionomia, chiar mi se pare ca si-a deformizat fata am observat si eu ca nu pare sa fie interesata de niciun baiat si mereu gaseste motive sa ii respinga pe toti, totusi mi se pare exagerat faptul ca se insista atat de mult si ca este impinsa spre o relatie, fata a spus clar si repeta in fiecare zi ca nu are incredere in Patrick.

Robert si Giuli sunt persoane extrem de frumoase atat individual, cat si impreuna este o placere sa ii privesti si sa observi frumusetea lor, care emana mai ales din interior cu toate acestea nu ii vad impreuna: au perspective total diferite in ceea ce priveste viitorul lor si nu cred ca vor putea gasi un compromis in aceasta privinta, ea nu isi imagineaza viitorul in peisajele romanesti, iar el nu se vede decat in strainatate in orice alt context decat cel pe care si-l doresc, s-ar ofili ca plantele scoase din pamantul lor firesc, ar insemna pentru fiecare dintre ei o ruptura de la propria lor esenta.

Casa iubirii din 8 Martie 2024 Online

Am mai spus ca desi vorbeste rar Stefania nu este deloc lipsita de inteligenta atunci cand isi exprima parerea, o face in mod direct si precis argumentele sale fiind clare si logice, iar discursul ei este articulat, are un stil de viata sanatos este bine educata si poseda o minte organizata mi-a placut modul in care a inteles intentia lui Cosmin de a o provoca la vorba, doar pentru a obtine materiale, Cosmin pare sa creada ca poate manipula pe cineva ca pe o papusa insa Stefania nu se lasa influentata atat de usor este evident ca este o tanara crescuta intr-un mediu sanatos, cu o incredere de sine solida si constienta de propria sa valoare.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 54, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 8 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!