Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 51 din 5 Martie 2024

Am remarcat ca doamna Mantea in opinia mea nu are abilitatea sau nu doreste sa gestioneze conflictele din casa, ea adreseaza atat de multe intrebari doar pentru a incurca concurentii Mantea ii adreseaza Alenei o serie de intrebari pana o dezorienteaza si nu mai stie cum sa raspunda, comportamentul lui Mantea incepe sa irite pe multi nu inteleg de ce adreseaza atat de multe intrebari fara niciun beneficiu, Stefan este cel mai evident in acest sens.

Dupa parerea mea, Larisa ar trebui sa plece deoarece pare ca ramane doar pentru bani si pentru avantajele de la KanalD, deoarece considera ca munca este dificila. Am observat ca Giulia este laudata in mod excesiv, alaturi de jandarmul, pe live-ul lui Dan Andrei, despre Bianca nu pot decat sa spun ca mi se face rau ca a afirmat ca nu il doreste pe Marius dar acum dupa ce a fost respinsa de Robert, il propune brusc pe Marius ca lider nu am vazut o falsitate mai mare decat la acesti trei indivizi.

Casa iubirii din 5 Martie 2024 Online

De cand a inceput sa primeasca sprijin si sa incaseze sume mari de bani, Robert s-a transformat intr-un fel de “conducator” al casei iubirii recent incepe sa ridice si tonul iar July pare sa aiba un scop clar de afirmare Robi pare sa fi inteles ca si-a recunoscut greselile si a rosit de rusine, iar Virginia a subliniat acest aspect, Julya inca odata a varsat cateva lacrimi, evident pentru a se vitimiza sub pretextul ca este proasta, suntem satui de atata drama ar trebui sa se tranteasca cortina peste acest teatru mizerabil.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 51, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 5 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!