Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 50 din 4 Martie 2024

Observati cum lacrimile Juliei si ale Larisei la o alta intalnire sociala reflecta nivelul lor de frustrare si implicit nivelul la care au ajuns si fetele noi care par sa se limiteze la aspectul fizic, stralucirea, bronzul, un zambet si o privire atragatoare este de asteptat ca productia sa aduca noi aliati pentru concurentii vechi, probabil alte persoane deja cunoscute pentru ca se afla intr-o spirala descendenta.

Larisa cunosti zicala ca orice pasare pe care o alungi cu vorba piere? Atunci cand l-ai respins pe Robert pentru ca are un copil, nu te-ai gandit ca si doamna Mantea are un copil si este singura, aceste persoane nu mai au dreptul la viata la fericire nu poti fi considerata o persoana buna, nu ar trebui sa judeci pentru ca nu stii ce viitor te asteapta poti ramane si tu singura in viata cu un copil ar fi de dorit sa fii respinsa in societate este evident cum judeci, ceea ce indica lipsa ta de educatie si scoala.

Casa iubirii din 4 Martie 2024 Online

Patrick numai dupa fata se poate vedea cand interactionezi cu Robert ca incerci sa-l denigrezi cu cuvintele tale deoarece te simti invidios fata de el din doua perspective in primul rand, pentru ca este apreciat de toata lumea si are abilitati de aplanare a conflictelor iar tu poate te-ai simtit in acea pozitie anterior, al doilea aspect este ca el castiga bani la sfarsitul saptamanii, poate ca te simti mahnit ca ti-a furat locul, informatia si cheia e ca Aylena il place pe Marius si pe Stefan deloc da ii e frica sa recunoasca pentru ca stie ca se vor lua telespectatorii de ea.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 50, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 4 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!