Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 49 din 3 Martie 2024

La inceputul sezonului, cand i s-a intrebat pentru cine ar fi intrat in emisiune in sezonul doi, Bianca a raspuns ca ar fi intrat pentru Robert pentru a aprecia un barbat cu caracterul lui Robert din sezonul doi trebuie ca o femeie sa se regaseasca in el cu ceva si dupa cum observ in comportamentul Biancai mai ales in relatia ei cu fetele din casa imi aduce aminte de Robertica, el la hotel, incuraja baietii sau spunea si facea lucruri pe care nu le mai recunostea in emisiune, dar in schimb afirma ca toti au ceva impotriva lui.

Cosmin pare sa se fi retras din grup, cel putin asta observ ca activitatea lui pe TikTok a fost doar de la hotel in ultimul timp, in acelasi timp Patrik formeaza acum o echipa cu Robi si se intorc la hotel tarziu lucru care ma face sa ma gandesc ca Robi poate obtine substante pentru Patrik, tinand cont de insinuarile tale ca acesta ar fi consumator se pare ca Robi este foarte obosit in timpul emisiunii astfel, se contureaza taberele si in randul baietilor. De ce nu mentionezi cum il imbratisa Robi pe Stefania in timp ce urcau scarile, sau cum isi tinea Robi piciorul aproape de Bianca pe canapea, desi avea spatiu sa il retraga putin, se poate sa fi gandit Virginia lasa-l pe Julia cu el, dar totusi el continua sa fie implicat cu toate.

Casa iubirii din 3 Martie 2024 Online

Stefan s-a comportat anterior mai rezervat doar pentru a evita eliminarea dar este evident ca are tendinte violente, pe care le retine in fata camerei de televiziune, chiar si fosta sa partenera a confirmat acest lucru atunci cand Aleina s-a apropiat de baieti si s-a asezat pe canapeaua unde se afla Marius, Stefan fara sa isi dea seama poate a adoptat o pozitie dominanta, stand in picioare si privindu-i de sus pare sa aiba nevoie mereu de un spatiu al sau, fara sa permita altora sa il ocupe aceasta este si situatia cand sunt conectati la fete, preferand sa stea pe cealalta canapea cu o atitudine dispretuitoare, Aleyna a devenit constienta de asta, tu povesteai ceva iar el incerca sa te atraga intr-o conversatie despre deschiderea unei frizerii pare sa aiba probleme de sanatate mintala, in fiecare zi Julia se duce in Casa baietilor pentru a barfi si a arunca priviri complice la Robi este lipsita de rusine il provoaca.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 49, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 3 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!