Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 47 din 1 Martie 2024

Cu toate acestea, observ ca Stefania se afla in camera rosie si se arunca in bratele lui Cosmin fara nicio ezitare, cu toate acestea, din conversatiile pe care le-am auzit am perceput ca Stefania are o retinere si ii este rusine sa ii spuna lui Cosmin, el a insistat sa afle tot ce o nelinisteste si ma intreb despre ce poate fi vorba si prefer sa mai astept putin, cred ca intelegeti, ca femeie ceea ce vreau sa spun nu doresc sa dezvalui mai mult.

Robi este capabil sa faca practic orice si totusi, Virginia nu pare sa aiba absolut nicio obiectie ea gaseste scuze pentru fiecare actiune a lui indiferent cat de nefondata ar putea fi ce indica acest lucru faptul ca Robi se pretinde a fi prieten cu Stefan, dar in spatele lui il barfeste si il ridiculizeaza de asemenea, se pretinde prieten cu Cosmin dar la fel il ridiculizeaza in spatele sau, impreuna cu Patrick prin urmare, respectul pentru cei din jur este zero iar pentru Virginia de asemenea, zero nesimtirea nu mai poate fi considerata doar nesimtire ci este inlocuita de o atitudine asumata.

Casa iubirii din 1 Martie 2024 Online

Din tot ce am inteles eu pana acum productia instituie aceasta atmosfera tensionata chiar de la inceput, deoarece in loc sa ofere tuturor concurentilor sansa de a incepe de la acelasi punct permite unora sa inceapa de la mijlocul terenului. In plus, acorda concurentilor mai vechi, care au deja o baza de sustinatori rolul de instructori sau antrenori pentru cei noi, ceea ce ii face sa se simta privilegiati si sa se comporte cu superioritate, atribuirea acestor roluri le confera oamenilor putere si dezvaluie adevarata lor natura! Comportamentul agresiv al Juliei si al Larisei este inacceptabil, nu m-am asteptat la asemenea comportament din partea lor, chiar ma simt rusinata sa o vad pe Julia amenintand si pe Larisa intensificand conflictul, chiar daca si-a cerut scuze aparente catre Bianca, fara a-si asuma cu adevarat greseala sper ca Bianca va ramane ferma si nu va ceda.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 47, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 1 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!