Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 45 din 28 Februarie 2024

Stefania, ar trebui sa ai incredere in Cosmin si sa impartasesti cu el tot ce simti in inima ta, este un tanar integru si consecvent in alegerile pe care le face este o persoana matura si de incredere ignora vorbele rele pe care le auzi asculta-l pe el, pentru ca iti doreste doar binele va aflati intr-un mediu dificil, unde sunt multe tensiuni, invidie si opinii contradictorii, nu lua in considerare parerile celorlalti ci doar a lui si a mamei tale, care te sprijina si iti doresc numai bine restul sunt doar zvonuri in special cele rele nu lasa pesimismul sa te cuprinda, ci iubeste.

Fii optimista si ai incredere in tine insati chiar daca esti tanara, fiecare experienta te invata ceva te ajuta sa cresti si sa te maturizezi, sa faci fata situatiilor dificile important este sa fii stapana pe gandurile si sentimentele tale, sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie rabdarea si perseverenta vor aduce recompense neasteptate, chiar daca acum nu poti intelege pe deplin acest lucru.

Casa iubirii din 28 Februarie 2024 Online

Aleyna este responsabila pentru situatia complicata din acest trio romantic, ea era deja implicata intr-o relatie cu Stefan cand Marius si-a exprimat dorinta de a o cunoaste mai bine in loc sa ii comunice lui Marius ca este deja luata, Aleyna a fost deschisa la ideea de a-l cunoaste. Astfel in loc sa stabileasca limite clare a continuat sa petreaca timp separat cu Marius si sa transmita semnale ambigue, nu este de mirare ca Stefan a reactionat negativ la aceasta situatie desi ar fi fost de asteptat ca Stefan sa isi exprime nemultumirea din prima, precum ar fi facut Robi sau Cosmin, el a ramas pasiv avand teama de a o pierde pe Aleyna.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 45, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 28 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!