Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 44 din 27 Februarie 2024

Giuly a incercat sa exprime faptul ca prezentarea materialului despre ea in cadrul galei de acum doua saptamani a fost inexacta, evenimentele fiind prezentate intr-o ordine cronologica gresita, ceea ce a dus la interpretarea gresita a baietilor si i-a determinat sa creada ca ea era ostila fata de Larisa, aceasta situatie a fost evidenta si indica faptul ca productia a intervenit in mod subiectiv, Giuly a fost criticata pentru ca a privit cu ironie catre Larisa, ceea ce a deranjat-o pe aceasta, chiar daca nu a facut nimic altceva. Este evident ca standardul dublu este in vigoare, iar acest lucru se aplica doar fetelor vechi daca fetele noi manifesta vreo reactie neconforma, sunt imediat etichetate ca fiind malefice in schimb, atitudinea privirea si tonul pe care il adopta Larisa cand este nemultumita nu poate fi descris decat in termeni negativi.

Chiar daca Aleyna nu vorbeste asa mult, ea este o fata extrem de inteligenta iar motivul pentru care nu il simpatizeaza pe Stefan nu are de-a face cu atentia excesiva pe care acesta o acorda sau cu comportamentul posesiv pe care il manifesta, ci mai degraba cu perceptia ei ca este imatur, lipsit de incredere in propriile sale abilitati si prea preocupat de a se afirma, precum un copil care isi place sa atraga atentia, Aleyna constientizeaza ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu el din punct de vedere al inteligentei si simte ca nu sunt compatibili.

Casa iubirii din 27 Februarie 2024 Online

Este evident ca Larisa si Patrick se angajeaza intr-un joc necinstit, acestia se sprijina unul pe celalalt doar pentru a ramane in casa pana la finala competitiei desi se considera diferiti, ambii sunt departe de a fi exemplare din toate punctele de vedere. Printre ceilalti concurenti din casa se regasesc persoane inteligente, educate cu bun simt si atragatoare chiar si atunci cand nu sunt machiati, Larisa pare sa se mandreasca cu faptul ca doar ea are dreptate, in timp ce Cosmin a descris situatia intr-un mod realist si echilibrat, Patrick se deda unui teatru ingrozitor iar prin comportamentul sau atat Larisa cat si Julia si Alina, pierd interesul telespectatorilor pentru emisiune.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 44, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 27 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!