Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 43 din 26 Februarie 2024

In gala de ieri in timpul difuzarii materialelor din casa s-a evidentiat faptul ca, Cosmin facea glume cu Julia este un comportament neadecvat din partea lui, insa si lipsa de respect din partea Juliei atat fata de el cat si fata de Roby, este evidenta in special in contextul in care cei doi au o relatie in casa chiar daca acestia sunt politicosi si nu o resping nu o fac pentru ca ar avea ceva cu ea, ci pur si simplu asa sunt ei prietenosi in plus Stefi si Virginia nu ar trebui sa se supere, deoarece se pare ca toate aceste tensiuni pornesc de la lipsa de respect invidie, rautate si gelozie din partea Juliei.

Nu inteleg ce incearca sa demonstreze Larisa acum ea deja a pierdut nu conteaza cu cine s-a intalnit, nu intereseaza pe nimeni povestea este ca a fost supusa presiunii si nu a facut fata Larisa care si-a aratat stresul nu este pe placul nimanui, Patrick stie ca nu are alternative si de aceea uneori doar mima sprijinul pentru ea, iar in cazul lui Mantea, nici macar nu mai incearca sa o inteleaga cand era interesat de Bianca in sezonul trecut si ea se confrunta cu Larisa, imi amintesc cum a spus cu voce tare, privind-o rece pe aceeasi Larisa Ddeci, esti in tabara cealalta, putin dupa aceea, a fost eliminata.

Casa iubirii din 26 Februarie 2024 Online

Dupa observatiile mele privind comportamentul celor doua persoane, sunt inclinata sa am incredere in Aleyna, aceasta se evidentiaza prin caracterul ei special fiind evident ca a ales sa nu puna presiune asupra lui Marius cu insistenta sa stanjenitoare a fost delicata in exprimarea faptului ca nu este interesata de el, iar acest lucru subliniaza trasaturile ei de bun simt autentice, imposibil de imitat, adevarata natura a bunului simt se reflecta in actiunile ei.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 43, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 26 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!