Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 42 din 25 Februarie 2024

Mariusica, nu ai reusit sa convingi celelalte fete sa se deschida mai mult in fata ta, dar o faci cu Aleyna esti foarte comic ni se pare ciudat cu Aleyna, totusi dupa saruturi imbratisari si conversatii, nu este sigura ca vrea o relatie cu Stefan si isi pune la indoiala intentiile lui de a avea ceva serios cu ea de ce sa faci asta? si inca ceva va cunoasteti, dar va sarutati, va pupati scuze dar intr-o relatie ce faci? nu faci aceleasi lucruri ca la inceputul unei relatii nu inteleg asta cu cunoasterea si sarutatul in pachet cand va cunoasteti, nu va sarutati doar va cunoasteti si atat cand simtiti ca poate fi mai mult si ca puteti fi un cuplu atunci va sarutati eu asa vad lucrurile, acum daca gresesc stii cum se spune iarta-ma pe mine.

Larisa este complet epuizata de expunerea la soare in solar si nu mai poate ramane in casa, mintea ei este la fel de obosita si inca neputincioasa in a gandi logic precum in sezonul trecut abia reuseste sa formeze cateva cuvinte, dintre care unul este intotdeauna “Patrick”, un alt oportun care insista sa o urmeze dupa doi ani de stat la panda si de vorbit in soapta prin emisiuni, este timpul sa muncim pentru ca sunteti deja ruginati de atata stat degeaba in casa.

Casa iubirii din 25 Februarie 2024 Online

Stefan este extrem de fericit alaturi de Aleyna asta pentru ca a obtinut tot ce isi dorea cand a mai avut vreodata Stefan parte de saruturi si imbratisari din partea Larisei, lucruri pe care le-a dorit mult timp, poate dupa o perioada extrem de lunga si cu o barba care atingea zece metri, Larisa si-a complicat propria strategie si oamenii au observat asta si au criticat-o pe buna dreptate, Marius cu abilitatile sale medii, nu a reusit sa starneasca interesul fetelor sa-l cunoasca mai bine. Alex, numit si “cupidul peste prajit”, a sperat ca va cuceri inimile fetelor din casa, dar acum simte amarul esecului este ciudat faptul ca Robert are tot ce isi doreste de la o fata ca Bianca, dar reactia lui este incerta, este rusinos pentru baieti faptul ca au lasat pe umerii fetelor lupta de a-si cunoaste partenerul dorit, exceptie face Patrick, care se lupta cu problemele precum Larisa.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 42, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 25 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!