Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 40 din 23 Februarie 2024

Bianca face aproape toate actiunile sale in mod similar cu Daniela, o fosta concurenta, daca a observat ca niciunul dintre baieti nu o place si incearca sa se intoarca la Laurentiu. In ceea ce priveste Sandra a trimis in livrarea dumneavoastra doi purtatori de cuvant, doi tineri o fata care sustinea ca este verisoara lui Cosmin si un baiat verisorul Biancai, Sandra nu a avut succes nici cu rapoartele nici cu sagetile trimise in direct poate fi considerata malefica insa binele invinge intotdeauna.

In timpul acestor luni lungi, vor aparea diverse teorii, controverse si speculatii toate menite sa ocupe timpul si sa ofere telespectatorilor ocazia sa-si exprime afinitatea sau adversitatea fata de “pseudo-actorii” acestei emisiuni, care se bazeaza pe barfa si imaginatie intr-un context de lene si plictiseala este o emisiune regizata cu castigatori deja previzibili.

Casa iubirii din 23 Februarie 2024 Online

Concurentii folosesc cuvantul asumare in discutii, insa nu inteleg cu adevarat semnificatia acestuia Larisa a mentionat ca se permite sa il asume, dar in realitate nu ar fi actionat in conformitate cu acesta chiar si daca ar fi avut o oportunitate sa plece de la gale fara a fi votata. Am ajuns sa fiu saturat de falsitatea asta de imaginea pe care incearca sa o promoveze. Situatia a devenit ridicola ea incepe sa isi ascunda adevarata natura sub o fatada crezand ca ceilalti nu observa, nu a fost necesar sa spuna nimic fetelor, pentru ca ele au ochi macar ar trebui sa renunte la declaratiile false despre cum este ea asumata verticala si sincera, ea poate fi frumoasa oricum, cu sau fara fata de masa dar ar trebui sa isi schimbe atitudinea si sa fie mai ingaduitoare, pentru a scapa de invidie rautate si frustrare.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 40, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 23 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!