Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 39 din 22 Februarie 2024

Am observat ca sustinatorii Biancai vor sa sublinieze ca antipatia primita de Stefania provine din modul in care se poarta Stefania fata de Bianca, daca ar lua in considerare comportamentul ceea ce au facut Larisa si Julia cu Bianca este de condamnat, dar se pare ca Bianca nu este atat de deranjata si chiar s-a apropiat de ele doua, Biancai ii place sa se implice in situatii, mai ales acum cu Robert desi este constienta ca Robert nu este atrasi de ea asa cum era atras de Larisa si a facut la fel si cu Cosmin.

Bianca a aratat pana acum multa decenta si bun simt, si daca nu este pe placul baietilor nu trebuie sa o luati in ras pentru ca ea nu s-a agatat de niciunul Cosmin a fost cel care a intretinut interactiunea, si s-a retras atunci cand el a renuntat. Il apreciaza pe Robert dar este constienta ca nu il atrage orice, dreptatea nu o detineti si nu o impartiti lumii daca uitandu-va in oglinda, puteti sa va mintiti spunand ca Bianca este o vipera sau alte apelative pe care le acceptati, atunci va spun eu ca va mintiti singura si ca nu aveti discernamant afirmand ca ‘albul este de fapt negru’, rusine.

Casa iubirii din 22 Februarie 2024 Online

Mi-e teama ca Stefan va urma pasii lui Alex din sezonul doi, care a fost impreuna cu Bianca oricum sunt ferm convins ca la Stefan exista o oarecare gelozie ceva normal intr-un cuplu, dar sa nu fie o gelozie dusa la extrem in timp iar Aleyna vrea sa se convinga daca temerile ei despre Stefan se adeveresc cum ca ar fi posesiv si gelos in modul acela usor deplasat si deranjant in acelasi timp, iar ea cu siguranta nu se va mai simti confortabil si va pleca discret fara zgomot pe usa din spate.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 39, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 22 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!