Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 37 din 20 Februarie 2024

Dupa ce am urmarit scenele difuzate, am ajuns la concluzia ca comentarea lor este inutila, constat ca exista un decalaj de cel putin doua saptamani intre momentul filmarii si momentul difuzarii, conform spuselor lui Dan Andrei astfel, noi privim difuzarea in care Alex intra in casa si ne aventuram in speculatii, sfaturi si chiar jigniri la adresa concurentilor in timp ce acestia nu iau in considerare comentariile noastre, intrebarea mea este mai are sens sa continuam sa comentam, u cumva este doar o pierdere de timp.

Din nefericire pentru Stefania, care este o persoana extrem de frumoasa, inteligenta si destul de matura pentru varsta ei, lipsa sa de experienta in intelegerea mentalitatii din aceasta tara, diferenta de mediu in care a crescut fata de ceilalti concurenti, lipsa dorintei de a se afirma si obisnuinta de a straluci fara sa depuna un efort suplimentar fara a recurge la spectacol sau la tacticile de a atrage atentia in mod evident darul sau natural de a fi plina de bun simt care o caracterizeaza, pare sa lucreze impotriva ei in aceasta situatie.

Casa iubirii din 20 Februarie 2024 Online

Chiar daca nu consider ca Robi este potrivit pentru Virginia apreciez faptul ca ea nu este influentata de sugestiile doamnei Mantea, ea intelege mecanismele manipularii si ii raspunde inteligent si fara teama, ceea ce irita evident pe marea prezentatoare care isi doreste sa o asocieze pe Julia cu oricine pentru a provoca controverse si a ramane in competitie, aceasta atitudine a Virginiei imi place foarte mult, totusi ea va descoperi singura legatura cu Robi, dar nu este grabita sa o faca pentru ca nu vrea sa fie manipulata, vrea sa-si formeze o parere proprie, Virginia este una dintre cele mai inteligente concurente pe care le-am vazut vreodata in aceasta emisiune.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 37, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 20 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!