Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 36 din 19 Februarie 2024

Larisa pare sa aiba goluri in amintirile sale din copilarie, este posibil sa fi suferit din lipsa afectiunii paterne, deoarece parintii ei erau separati fratele ei mai mare, din cate am inteles a avut succes in viata avand chiar 2-3 diplome universitare si fiind admirat in toate aspectele, ea ca fiind mai mica, probabil ca a fost tratata cu grija si poate chiar considerata baietoasa. Desi are o personalitate puternica nu cred ca va ramane mult timp in emisiune m-as fi asteptat ca Patrick sau Robert sa fie alaturi de ea sa lupte pentru ea, dar se pare ca au profitat de ea in scopuri de voturi.

Asta devine evident daca privesti mai adanc in situatie, Robert s-a resemnat repede atunci cand Larisa a exprimat indoieli, aratand ca nu este un luptator si nici un daruitor. Patrick de asemenea, a actionat doar in interes de voturi Larisa a simtit acest lucru si a recunoscut caci daca si-ar fi dorit si ea un partener, ar fi vrut cu siguranta pe cineva care sa o iubeasca cu adevarat, nu sa profite de ea, cand a avut nevoie de sprijin ambii au parasit-o aceasta tradare a fost o durere profunda pentru Larisa, fiind dezamagita atat de Robert cat si de Patrick.

Casa iubirii din 19 Februarie 2024 Online

Larisa, ar trebui sa iti ceri bunatate de la divinitate, aceasta vine impreuna cu rabdarea si calmul pe care le invoci ai intrebat vreodata cu cine ai fost cu adevarat prietena in casa aceasta in ultimele doua sezoane, Catinca a fost mai mult o chestiune de context, ea nu avea de ales toata lumea era in tabere ar trebui sa te gandesti la asta lasa deoparte ura, ai spus ca nu te intelegi cu fetele, in general crezi ca toate sunt invidioase? Dar crezi ca esti singura frumoasa din tara? majoritatea romancelor sunt frumoase si au prietene deci, sa rezumam fetele de afara nu te plac, cele din ambele sezoane nu si esti refractara si la Giulia, telespectatorii nu un puzzle usor de rezolvat.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 36, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 19 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!