Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 30 din 13 Februarie 2024

Dupa atatea zile de absenta, astazi am avut bucuria suprema sa observ fetele si reactiile catorva din casa in momentul in care Giuly a aparut si a facut senzatie, deci imi amintesc cu placere cum Andreea a intrebat-o pe Larisa de mai multe ori daca este sigura ca nu isi doreste ceva cu Robert, sugerandu-i subtil ca ar putea sa regrete, dar putem spune ca a incercat sa o previna. Satisfactia mea a atins cote maxime cand a aparut o noua fata in grup, sper ca este un semn bun pentru Robert, deci este sansa ta, profita de ea, traieste fiecare moment din plin de care ai parte in casa.

Ca urmare, Patrick se concentreaza asupra lui Laurentiu pentru ca ii este teama il considera pe Laurentiu un rival de temut si incearca sa-l submineze, sa-l puna in situatii dificilec u toate acestea, Laurentiu incepe sa devina tot mai relaxat si astfel, personalitatea sa calma, puternica si serioasa devine din ce in ce mai evidenta, nu ar fi surprinzator ca Laurentiu sa ajunga in finala.

Casa iubirii din 13 Februarie 2024 Online

Robi pare extrem de confuz, ieri spunea ca Julita ii este foarte draga, dar nu o suporta! Cu toate acestea, cand Julita a venit in casa lor, a inceput sa interactioneze din nou cu ea, sa o tachineze, uitandu-se la faptul ca are deja o relatie cu o alta fata, este destul de dezorientat, astazi vrea sa fie cat mai departe de Julita, dar maine, daca Julita vine la ei incepe din nou sa se tachineze cu ea si sa creeze aceeasi atmosfera tensionata ca la inceput, cu Julita daca Virginia nu ar fi venit astazi, ar fi continuat in aceeasi maniera.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 30, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 13 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!