Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 3 din 17 Ianuarie 2024

Nu mi se pare ca judecati corect situatia lui Cosmin, din punctul meu de vedere. Sezonul 2 a evidentiat clar tipul de femeie pe care si-l doreste acum. In acest moment, in casa respectiva, nu cred ca exista vreo fata care sa-i atraga atentia, de aceea pare atat de dezinteresat, in privinta lui Patrick, nu mi se pare ca a avut un impact deosebit. Cred ca aceste fete prefera baieti de genul lui Patrick, mai aventurosi si cu un tupeu aparte. Virginia nici macar nu a spus ca Patrick o considera frumoasa sau ca este atras de ea. In schimb, azi a afirmat ca arata bine. Ceea ce veti observa intre Patrick si Virginia, cred eu, va fi doar o atractie din partea lui Patrick, sa o adauge si pe ea la colectie in aceasta noapte.

Patrick nu pare a fi genul de baiat care sa-si construiasca relatii pe termen lung. Astazi vorbea despre toate fetele si le evalua in functie de aspect, indicand care se prezinta mai bine si care are un corp mai atragator. Nu o vad pe Virginia ca fiind frumoasa, dimpotriva, nu o consideram eu pe Nona foarte atragatoare, dar Nona parea o zeita in comparatie cu Virginia, pe langa celelalte fete din casa, Nona era o aparitie exploziva! Problema era ca se lasa influentata emotional foarte usor, dar in rest, Nona nu avea nicio rivala in casa.

Casa iubirii din 17 Ianuarie 2024 Online

Aleyna, initial am crezut ca esti originala, draguta si diferita, purtand o fustita atat de scurta si un corset care, de asemenea, pare stramt in spate, sus – imi plac fustitele scurte, esti frumoasa, dar nu trebuie sa fie atat de scurta. Vei urca si cobori scari, vei sta pe canapea, asa ca gandeste-te. Larisa, parca exagerezi, nu ai motive sa te superi, deoarece astfel te-ai prezentat pe parcursul emisiunii, ca avand o inima rece. La un moment dat, aproape te-ai caracterizat astfel singura. Schimba ceva, dovedeste ca nu esti astfel; oricum, nu pare sa-ti placa decat lui Patrick.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 3, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 17 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!