Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 29 din 12 Februarie 2024

Larisa, desi ai spus ca gestul lui Robert te-a deranjat, totusi l-ai invitat a doua zi in camera rosie, alegerea aceasta a fost exact ce aveai nevoie pentru a scapa de Robert. Patrick, pe de alta parte pare a fi persoana care iti va aduce suferinta la maxim. In continuare, il sustin pe Laurentiu, un baiat cu mult bun simt care, din pacate pare sa fie expus la riscuri mari datorita lui Patrick este demn de mentionat ca Patrick a renuntat la CEC pentru a castiga simpatia oamenilor si pentru a obtine sustinerea pentru gestul sau minunat, care poate fi perceput ca fiind jucat frumos de cei care sunt usor de manipulat.

Dupa ce intregul sezon trecut i s-a permis Robertei sa-si continue jocul de teatru, acum cand dovezi clare au aparut online si toata lumea le cunoaste, au fost luate masuri, si ce masuri Roberta a ajuns chiar in final, deci daca se stia in sezonul trecut ca Roberta este sursa informatiilor si totusi a fost tolerata, de ce sunteti surprinsi ca si in acest sezon furnizeaza informatii si nu se intreprind actiuni? aceasta emisiune ascunde multe, dar principalul este profitul, nu m-ar surprinde deloc sa vada ca o vor mentine pe Julita si Larisoarca pentru a mai face un spectacol un sezon, sezonul 1 si 2 au fost practic aceeasi poveste! Cate un pion este mutat, iar profitul continua sa curga.

Casa iubirii din 12 Februarie 2024 Online

Chiar daca Bianca nu este favorita mea, vreau sa subliniez ca este normal pentru ea sa se simta putin afectata de intreaga situatie cu Cosmin, acesta din urma a fost nehotarat o perioada de timp si a oferit sperante amandurora, lasandu-le in asteptare. Cu toate acestea, Bianca a demonstrat maturitate, spunandu-i ca nu are nicio vina pentru actiunile lui, ca a actionat in conformitate cu sentimentele sale si, in acelasi timp, nu l-a atacat sau cautat atentie din partea lui dupa decizia luata. Nu a incercat sa creeze conflicte intre ei, dupa dialogul in care Cosmin si-a exprimat clar preferintele, ea nu a simtit nevoia sa-l imbratiseze, consider ca aceasta a fost o reactie normala, o manifestare a orgoliului in acel moment.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 29, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 12 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!