Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 28 din 11 Februarie 2024

Robi nu pare sa inspire incredere, Virginia nu este prea incantata de el, nu-l considera pe masura lui Patrik, nici in ceea ce priveste aspectul fizic, nici in ceea ce priveste vocabularul sau respectul fata de o femeie, singura similitudine dintre ei este ca amandurora le place sa priveasca in jur si sa profite de orice ocazie fara sa le pese de ce au acasa, Bianca este prea serioasa si matura pentru noul concurent, Larisa, chiar daca va intra intr-o relatie cu Patrik, nu va merge mai departe decat o simpla competitie.

Toti vor incerca sa voteaze pentru eliminarea Biancai pentru ca o considera o fata desteapta si puternica, si doresc sa o vada plecata. Observati cat de obraznic si lipsit de respect este puradelul acesta, a fost una dintre fetele care le-au placut, iar acum afirma ca nu ar vota-o pentru a o proteja cei mai antipatici concurenti sunt Larisa, Julita, Cosmin si Petrea, pe care va trebui sa-i suportam pana la final pentru ca sunt sustinuti de Mantea si echipa de productie.

Casa iubirii din 11 Februarie 2024 Online

Stefan este foarte sincer si direct, ceea ce apreciez, el adreseaza Biancai intrebari relevante si, de obicei, putem sa ne dam seama imediat daca exista o posibilitate intre noi si alte persoane sau nu, ar fi ideal ca Bianca sa nu-l faca pe Marius sa se lupte pentru ea doar pentru a evita sentimentul ca nu este apreciat, pentru ca il descurajeaza destul de mult, exista o diferenta semnificativa intre modul in care s-a comportat ea cu Cosmin si modul in care ii raspunde lui Marius.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 28, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 11 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

 

 

error: Content is protected !!