Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 27 din 10 Februarie 2024

Larisa nu a mai dorit sa fie cu Stefan, dar totodata, chiar daca nu mai simte afectiune pentru el, se simte putin ranita de faptul ca acesta a renuntat atat de usor la lupta pentru relatia lor, ea a mentionat ca ii place cand un barbat este gelos si se straduieste pentru ea, rapiditatea cu care Stefan a trecut peste ea o deranjeaza intr-o oarecare masura, in alta ordine de idei nu intelege exact ce are cu el.

El nu i-a facut nimic, nu au mai discutat, nu s-a purtat urat niciodata cu ea, pur si simplu nu a mai fost prezent in viata ei. Cu toate acestea, ea pare sa ii poarte un resentiment, a exclus chiar si posibilitatea de a-l lasa sa se alature grupului de baieti cu care ar gati, daca cineva intelege motivul din spatele acestui resentiment, sa-mi ofere un exemplu.

Casa iubirii din 10 Februarie 2024 Online

Decizia de a limita accesul la conexiune numai pentru concurentii noi a fost una buna, ieri am avut oportunitatea sa participam la o conexiune in care toata lumea a avut spatiu sa vorbeasca si sa ne cunoastem mai bine pe cei noi veniti, de la inceputul acestui sezon, am observat doar interactiunile dintre Larisa si baieti, precum si jocurile Julitei, acum discutiile au devenit mai interesante, odata cu aparitia apropierea dintre Stefan si Aleyna, Robi si Virginia, Cosmin si Stefania, sunt de asemenea, curioasa sa vad daca se va intampla ceva intre Bianca si Marius.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 27, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 10 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!