Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 25 din 8 Februarie 2024

Robert a comis o mare greseala prin faptul ca nu a spus totul de la bun inceput, cu toate acestea, ma intreb daca este cu adevarat copilul sau. Daca au fost despartiti o perioada si s-au impacat ulterior, iar dupa trei saptamani ea pretinde ca este insarcinata, exista ceva care nu se leaga corect. Poate ca este insarcinata cu altcineva poate chiar cu persoana cu care este acum, de ce nu ar fi decis sa efectueze un test de paternitate pentru a fi siguri ca este copilul lui, inainte de a lua o decizie definitiva.

Virginia avea mare dreptate atunci cand afirma ca cele doua au incheiat o intelegere, ele se considera superioare celorlalte fete si au impresia ca sunt conducatoarele casei pana recent, am sustinut-o pe Larisa, dar am fost profund dezamagit de atitudinea ei fata de fete si fata de Robert, deci felicit-o pe Virginia pentru ca a luat pozitie si refuza sa fie supusa si manipulata de cele doua veteran, sper ca si celelalte fete ii vor urma exemplul si isi vor exprima intotdeauna punctul de vedere.

Casa iubirii din 8 Februarie 2024 Online

Cumva Larisa a aratat adevarata sa natura si in ceea ce priveste prietenia ea, care este indragostita de Patrick, doar ca ii este frica ca el nu este serios, s-a apropiat de Nona, care pare sa mai simta ceva pentru Patrick daca Larisa ar fi fost cu adevarat o prietena, ar fi trebuit sa il confrunte pe Patrick si sa ii spuna clar ca ea il considera doar un prieten si nimic mai mult decat atat. Ce pretentii putem avea de la concurenti daca sunt mereu incurajati si laudati de mediul lor? eu cred ca nici ele nu sunt femei demne daca aleg sa faca un copil cu cineva care isi doreste sa scape de responsabilitati, iar nici ei nu sunt barbati adevarati daca permit sa fie folositi in acest fel.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 25, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 8 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

 

 

error: Content is protected !!