Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 23 din 6 Februarie 2024

Dupa cum afirma Robert, am concluzionat ca fata respectiva a fost atat de suparata incat a preferat sa creasca singura copilul decat sa mai aiba de-a face cu el. Discursul lui mi se pare ca a fost recitat, dupa numeroase compuneri in care incerca sa prezinte o situatie neplacuta, dar sa para si el o victima mica. In continuare, trasaturile si expresia faciala ii exprima rautatea, perfidia si agresivitatea indiferent de ce vrea el sa para in emisiune, expresia asumata nu i se potriveste au mai existat cazuri in care parinti singuri sau persoane divortate chiar au fost asumate si au mentionat situatia lor inca de la inceput in fata celorlalti.

Cred ca el statea mai degraba cu frica sau speranta in suflet sa nu se afle situatia lui, daca aceste informatii nu apareau in mediul online, ar fi continuat sa se dea cel mai sfintit dintre ceilalti baieti, dar dupa ce acestea au aparut, nu a mai avut ce face decat sa prezinte situatia intr-un mod in care sa para el cel ranit, daca intr-adevar isi dorea sa-si asume rolul de tata, ar fi cerut de mult un test ADN care sa il ajute sa-si revendice drepturile parentale.

Casa iubirii din 6 Februarie 2024 Online

Si de aceasta data incep sa constat ca Giulia si Larisa isi continua comportamentul de a ataca in grup, asa cum au facut si in sezonul anterior, alaturi de Bianca, in final, Giulia nu este cea mai potrivita persoana sa faca comentarii la adresa Biancai! Mi se pare ca Bianca este tratata in mod similar cu Mihaela, fiind atacata de toate fetele, care se tem sa nu se ridice mai sus decat ea! Atunci cand Bianca a pregatit acea prajitura, toate au stat si au observat iar cand prajitura a fost gata, toate au mancat cu pofta si apoi au inceput sa o critice, este o rusine pentru ele, in special pentru Giulia si Larisa care cu siguranta vor pleca cu coada intre picioare la fel cum a facut Bianca in sezonul anterior.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 23, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 6 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!