Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 22 din 5 Februarie 2024

Urmaresc cu atentie aceasta emisiune de multi ani si totusi ma mir cum fetele tinere nu reusesc sa identifice bine, poate nu pe toti barbatii potential toxici, dar macar personalitatile narcisice, fiecare sezon aduce in prim-plan macar o astfel de situatie, iar cu astfel de barbati, viata normala pare imposibila sunt atat de inflexibili incat ar putea sa critice chiar si apartenenta voastra la o alta religie sau confesiune aspecte pe care nu le-ati ales cu siguranta voi! Si au o tendinta de a minte pentru a-si acoperi greselile, nu mai mentionez restul pentru ca, de multe ori, aroganta si superioritatea morala va pot lua prin surprindere. Emisiunea aceasta pare a fi ca o carte de detectie pentru generatia care a trecut de varsta intemeierii unei familii, unde, prin cateva indicii, poti ghici vinovatul. Pentru voi, fetele tinere, ar trebui sa fie mai degraba un seminar cel putin dupa ultimele sezoane, nu va puteti permite sa nu recunoasteti personajul pe care trebuie sa-l evitati.

Baieti, nu cred ca merita sa va certati pentru Larisa, deci ea este in emisiune pentru notorietate si bani, nu pentru o relatie serioasa. Este extrem de abila in manipularea voastra, asa ca fiti foarte atenti la gesturile si zambetul fals al ei noi, publicul, o cunoastem din sezonul trecut al emisiunii cu George si stim ca acesta a facut multe sacrificii pentru ea, dar fara succes. Este important sa observati ca ea a spus in emisiune sa fie vocala si sa-si exprime dorintele, dar in relatia cu Robert nu va fi sarut in curand, poate niciodata, e vrea sa aiba ultimul cuvant, dar trebuie sa fiti atenti, pentru ca poate fi periculoasa. Poate ca vor forma un cuplu de emisiune pentru finala show-ului, dar cred ca Robert stie multe lucruri, dar alege sa taca, iar tacerea lui spune multe.

Casa iubirii din 5 Februarie 2024 Online

Vad mereu acuzatii la adresa lui Robert ca nu a spus de la inceput dar cui trebuia sa-i spuna? Telespectatorilor, celor din casa , sau cum ar fi trebuit sa fie prima zi a lui Robert? Totusi, viata lui este personala, nu putea sa o expuna in totalitate de la inceput. Cred ca din acest motiv el si-a ales sa-si dezvaluie trecutul cu Larisa intr-un moment potrivit pentru a-i impartasi detalii despre el. Doar ei doi stiu cu exactitate cum au stat lucrurile, si cu siguranta exista o explicatie pentru faptul ca Robert nu l-a vazut niciodata. Probabil productia cunoaste toata povestea si au verificat-o, iar faptul ca i-au dat unda verde Giuliei sa o faca publica atat de rapid de la inceputul emisiunii indica o strategie pentru rating, daca povestea ar fi fost una urata, Robert nu ar fi fost ales ca si concurent.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 22, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 5 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

error: Content is protected !!