Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 20 din 3 Februarie 2024

Baietii discuta despre Stefania si Cosmin, dezvaluind conexiuni aparent fara logica, Stefania evita o relatie profunda cu Cosmin din cauza lipsei de claritate din partea lui si temerilor legate de o experienta similara cu cea a Virginiei in ciuda incercarilor delicate ale Stefaniei de a-i respinge pe toti baietii, obisnuiti cu franchetea nu inteleg ca ea nu se simte atrasa de niciunul dintre ei, Stefania stie cum sa refuze elegant iar faptul ca nu reusiti sa intelegeti asta arata o lipsa de autoevaluare corecta.

Va este greu sa acceptati ca Stefania il place pe Cosmin, dovedind ca nu va autoevaluati corect, Cosmin se situeaza peste voi si ati prefera sa nu-l placa pe Cosmin mai mult de jumatate, asemanandu-va unei adunari de vulpi care nu vor struguri pentru ca acestia sunt acri. Stefania este dificila de inteles, fiind mai discreta decat Bianca ea este o pustoaica interesanta, in timp ce Bianca, similara cu Robert nu reuseste sa transmita clar chiar si atunci cand incearca, Cosmin amana relatia cu Stefania din cauza etichetarii sale ca neserios inca de la inceputul sezonului.

Casa iubirii din 3 Februarie 2024 Online

Eu sunt de parere ca Robi a avut mereu o atractie pentru Virginia, mai ales ca a mentionat inca de la inceput ca ii place tiparul olteanc, insa cu toate acestea el a ales sa isi exprime sentimentele intr-un mod discret deoarece Virginia era evident concentrata pe Patrick si Robi constientiza ca nu avea sanse cand l-a vazut pe Virginia pentru prima data si a aflat ca si ea este olteanca a simtit o sclipire de interes, dar Patrick a fost rapid in a-si castiga inima ei iar Robi nu a mai avut oportunitatea sa se implice, astfel Julia, ai fost, intr-adevar optiunea mai accesibila.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 20, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 3 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!