Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 2 din 16 Ianuarie 2024

L-am vazut pe Robertica aseara pe live foarte fericit ca poate sa spuna adevarul, care adevar poate cel din imaginatia lui, ca el a dus dovezi in staf ca Radu sa intalnit cu fosti concurenti si nu a fost descalificat, daca chiar avea dovezi de ce nu le-a pus pe tik-tok sa le vada toata lumea dar nu le-a pus pentru ca nu avea. A mai spus ca el a fost cel mai votat concurent si din puterea dragostei si din casa iubiri, ca i-a spus cineva ca Radu va castiga cecuri pana in decembrie si ca staful il va face castigator pe Radu, si ca el desi este foarte votat nu poate castiga pentru ca nu locuieste in Romania. In loc sa accepte adevarul si anume ca oameni in marea majoritate nu-l suporta, el isi gaseste scuze, rusine ca la varsta lui nu are un scop precis in viata, altul decat sa-si planga de mila.

Urmarind din nou filmarea inceperii acestui nou sezon mi-a tras atentia cum Mantea le spune noilor concurenti sa nu ii deranjeze venirea vechilor concurenti, pare sa nu-i deranjeze? pai exemplu plauzibil ca cei vechi din sezon intai veniti in sezonul doi, au luat cecuri au avut sustinatori mai multi si pana si sansa de castig nu au reusit cei noi din sezonul doi sa-l obtina, unde-i egalitatea intre concurentii noi cu cei vechi. Larisa pacat de tine ca l-ai ales pe Stefan ca lider tu esti foarte frumoasa eu tin cu tine dar daca il alegi pe el nu te mai sustin nu ii pentru tine, ii opusul tau.

Casa iubirii din 16 Ianuarie 2024 Online

Ceea ce mi se pare penibil este ca Mantea a subliniat faptul ca are dovezile de mai mult timp, si mi se pare penibil doar pentru ca au aflat si oamenii sa vio sa faci dreptate, daca nu aflam noi telespectatorii despre ce facea Robert, sa inteleg ca se musamaliza pana la sfarsit asa? pentru mine nu cred ca staful au facut dreptate, eu cred ca si-au facut un bine, ca oameni sa urmareasca sez 3, desi nu vad sa aiba multe avantaje, la ce concurenti au adus, numai va mintiti oameni buni, au fost concurenti eliminati pe mai putin de atat, ce dovezi aveau ca Nona a fost pe centura? nimic, si tot au dat-o afara despre ce vorbim?

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 2, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 16 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!