Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 18 din 1 Februarie 2024

Acum am observat cum Robert si Larisa formeaza un cuplu perfect, se completeaza reciproc iar Larisa a gasit partenerul potrivit pentru ea, un barbat care impartaseste aceleasi caracteristici reci si radicale, mentinand o anumita distanta fata de ceilalti. Desigur, Larisa neaga gelozia, dar s-a dovedit de mai multe ori in sezonul 3, mai ales in ceea ce priveste relatia ei cu Stefan, ea l-a respins pe Stefan si acum adopta o atitudine dispretuitoare atunci cand acesta interactioneaza cu alte fete, personal ma bucur ca Stefan alege sa o evite.

Larisa se confrunta cu incertitudinea despre cum sa se elibereze de legatura cu Stefan si sa acorde mai multa atentie relatiei cu Robert. In timp ce Patrick abia o tolera pe Virginia si ii aduce aminte constant ca el nu a angajat nimic serios, exprimandu-si dorinta de a cunoaste alte fete, Virginia este atragatoare pentru Stefania, dar acesta ar trebui sa isi indrepte atentia catre altcineva, poate catre Aleyna, iar Virginia ar trebui sa renunte la Patrick, pentru ca nu merita sa il urmareasca. Cosmin sau Bogdan ar putea fi alegeri mai potrivite pentru ea. In ceea ce priveste Robi, acesta exploreaza mai multe optiuni, Julia este destul de tulburata, iar Larisa se plange mereu, vorbind cu un ton care sugereaza ca este regina Angliei. Bianca este minunata, iar sugestia este sa incerce cu Laurentiu, deoarece Cosmin inca pare interesat de Stefania, ea este de asemenea o persoana placuta si se spera ca isi va gasi pe cineva fie Robert, fie Stefan, fie Cosmin.

Casa iubirii din 1 Februarie 2024 Online

Larisa s-a distantat de Stefan deoarece Robert a aratat interes fata de ea, nu datorita mesajelor ea manipuleaza intotdeauna situatia conform preferintelor sale, atunci cand Robert nu manifesta interes, ea se folosea de Stefan pana cand aparea un baiat nou. De asemenea, pretinde ca este asumata, dar acest lucru este evident doar atunci cand ii convine ei. Larisa emana o energie foarte grea si este caracterizata de un egoism pronuntat, referitor la Daniela, situatia ei este dificil de inteles si nu merita sa fie mentionata, deoarece pare sa fie intr-un alt univers.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 18, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 1 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!