Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 176 Complet 8 iulie 2024

Deci eu nu stiu daca sunt singura care nu-i mai suporta pe Gagea si Alexandra efectiv, ea cel putin provoaca greata si nu ma refer fizic ci prin felul ei de-a fi, se vede de la o posta ca nu da doi bani pe Gagea si ca-i cauta atentia lui Patrick in toate oglinzile si peste tot pe unde se poate uita, la inceput cand a intrat imi era mila de ea dar acuma e de-a dreptul jalnica si nu-i vad rostul in casa.

Sar toti din casa pe Alexandra ca l-a refuzat pe Patrick ca si cum n-ar fi fost voie, Patrick o fi vreun emancipat si vreun specimen superior? este un simplu baiat care a pierdut la jocul lui felicitari, Alexandra niciun baiat din casa iubirii nu e mai barbat decat Gagea exceptie face Robert desigur restul sunt papagali. Aceasta emisiune chiar nu merita nimic mai mult de jumatate gala era fara voce ce ne ascundeti asta este voua reality cu realitatea nici in cunoastere nu sunteti.

Casa iubirii din 8 Iulie 2024 Gala 2

Cata ipocrizie si falsitate au unii iar Mantea, chiar si cand spune cuvinte de lauda la adresa lui July si a lui Robert o face intr-un mod insinuos, nesincer chiar daca joaca un rol, ca moderatoare a emisiunii ar trebui sa o faca mai profesionist sa para firesc ceea ce spune nu pe ton arogant si fals binevoitor.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 176, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 8 iulie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!