Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 173 din 5 iulie 2024

Roberta e o tipa versata, stie ca orice barbat se simte umilit daca-i pui la indoiala masculinitatea, barbatia iar multi vor cauta sa o convinga de contrariu doar ca nu si Robi fapt ce o infurie nu vedeti ca, una doua ii rosteste numele? ea vrea ca el sa ii dovedeasca pana nu se va convinge il va tot ataca, spunandu-i ca nu e barbat iar el se va oftica pana cand cine stie o va face sa isi schimbe parerea.

Roberta gresesti amarnic daca tu nu poti sa vezi valoarea de barbat din Robi asta nu inseamna ca el e praf din postura de barbat ca stie cate ceva despre ce inseamna masculinitate, Robi este top trei cei mai barbati din casa, uita-te cat de gentil este cu Stefania, cum il respecta pe Sebastian si pe ceilalti baietii din casa da daca nu stii nu ai cum sa recunosti si sa vezi. E ca atunci cand un simplu om se uita la un tablou cu Mona Lisa si nu vede nimic si una e cand se uita un pasionat, un expert in pictura la Mona Lisa despre ce vorbim, cat valoreaza tabloul in ochii fiecaruia?

Casa iubirii din 5 Iulie 2024 online

Oare de ce se comporta Sebastian cu d-na Mantea pentru ca i-a permis asa va pati si cu Jumulita si Berbecuta, pentru ca i-ati dat frau liber la cuvinte la orice taie spanzura, Mantea nu i-a atras atentia acestor trei persoane de mult trebuia descalificate obraznici, afara cu ei si am sa il votez pe Robert pana la final un baiat cu bun simt si respect pentru fiecare dintre ei.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 173, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 5 iulie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!