Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 172 din 4 iulie 2024

Denisa nu mi-a placut ca tipologie de cand a intrat, duplicitara cu probleme deductive prezinta frustrarea de a fi primit un refuz acum na nu toti digeram un refuz pe post tv de aici zice ea de umilire, mi-aduce aminte de Catinca, Bogdane ia-o de nevasta altfel nu te vad bine Bogdan, gentleman ca de obicei fara sa fie vinovat a picat in gura lupului sa ne amintim cat lobby i-a facut Virginia de ce deodata este propus si e vazut ca schimbat, desi el a avut cea mai corecta, obiectiva prestatie?

Din cauza smash-ului din online si toate semnalele pozitive pe care el le primeste, pentru ca fiinta umana e o frustrata, in general cum altfel poate dormi linistita cand ea, Virginia ia atata hate iar Bogdan nu? sa observam cum s-au facut partidele pe hate sau non-hate online! Giuly era cu Virginia si cu Rebecca, si nu cu Roberta. Cand Roberta este in crestere pe vot, iar Virginia si Rebecca se prabusesc real, s-au miscat trupele spun real, pentru ca santul, pardon Kanalul s-a deteriorat emisiunea de cand cu Mantea poate face ce doreste noi insa vedem ce e in online.

Casa iubirii din 4 Iulie 2024 Integral

Problema la Alexandra este Patrik, de aceea tot ce face Gagea o deranjeaza nu ca nu ar fi si asta penibil, dar altul este deranjul Alexandrei eu nu cred ca Patrik vrea ceva serios cu fata aceasta, pur si simplu se joaca cu ea pentru ca a vazut ca il place, Alexandra o sa-i pice in plasa dupa care acesta o sa-i spuna pa, e asa de naiva si fata aceasta toate jocurile cu biletelele nu au fost decat o facatura din partea productiei, daca pe toate biletelele era trecut numele lui Patrick, automat ca nu putea decat pe acesta sa-l traga, si el la fel, toate biletelele aveau trecut doar numele Alexandrei.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 172, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 4 iulie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!