Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 17 din 31 Ianuarie 2024

Corect, Stefania, observam ca avem o mentalitate destul de invechita, asa cum ai mentionat, suntem sa spunem aproape inapoiati, totusi, ca si in orice alta parte, intalnim oameni cu mentalitati diverse, in prezent, persoana care pare sa se potriveasca cel mai bine cu tine este Cosmin, desigur, mai este si optiunea lui Laurentiu, dar nu recomand o diferenta de varsta atat de mare. Stefan, sunt extrem de incantat ca ai inceput sa o ocolesti pe Larisa, parea sa fie consumata de gelozie atunci cand erai in gradina cu Aleyna si Robi, cred ca invidia o macina pentru ca Aleyna era curtata de doi baieti simultan, Larisa pare sa se considere centrul atentiei in emisiune. Asadar, Stefan, iti urez noroc in noi cunostinte iar Larisa nu te merita, chiar daca se intoarce la tine pentru a te cunoaste din nou, sa nu cazi in capcana ei.

Important este sa te simti atrasa de baiatul pe care il vei alege si sa existe dorinta reciproca de a se muta in Italia. Patrick pare sa fie cel mai deschis la aceasta idee. Din pacate, va trebui sa il convingi sa faca eforturi in sala de fitness, deoarece am observat ca iti plac baietii cu un aspect lucrat, ai mentionat si pe Antoni si Robert, in total, Cosmin pare a fi o alegere potrivita, avand o prezenta placuta, o tinuta impecabila si un caracter apropiat de ceea ce iti doresti.

Casa iubirii din 31 Ianuarie 2024 Online

Pe langa Cosmin si Laurentiu, emisiunea abunda in personaje smechere si arogante, iar Patrick, care se pretinde a fi un seducator sub acoperire, se aprinde rapid, dar la fel de repede se stinge(asa cum s-a intamplat in cazul sau cu Bianca in sezonul 2, nu cred ca va dura mult pana sa cucereasca publicul, dar eu sper ca Stefania si Cosmin vor forma un cuplu armonios, deoarece par sa se potriveasca reciproc. Bianca este interesanta, dar se pare ca are o mai buna compatibilitate cu Robert, Patrick nu se potriveste cu niciuna dintre concurente, el cautand o persoana mai excentrica cu toate acestea in afara de Julia, nu vad nicio alta candidata cu acele caracteristici nebunesti pe care le cauta.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 17, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 31 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!