Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 158 din 20 iunie 2024

Nu observa nimeni ce subit isi revine Julia cand e vorba de alte subiecte? cand se discuta despre Cosmin tace precum muta sa derulam un pic episoadele, pana la intrarea lui Antoni sarea mereu in apararea lui Cosmin, bucuria manifestata de Patrick la eliminarea lui Cosmin si satisfactia Juliei lasa multe de interpretat. Mantea tine cu orice pret sa o desparta pe Stefania de Cosmin, ea chiar e in masura sa dea lectii fata asta are 19 ani si vrea sa ofere incredere mi se pare foarte frumos pe de alta parte, e plin netul de conversatii fabricate si atunci, nu putem sa ii dam credit lui Cosmin, productia nu poate gresi?

Acest Gagea mi se pare infantil in relatia Gagea-Alexandra, acest copil a fost foarte rasfatat pacat, Alexandra e foarte desteapta si ar trebui sa se teezeasca nu te merita fata draga, nu vezi si tu ca el traieste in lumea lui a dat si el de-o fata care il accepta si nici macar nu constientizeaza cate ii accepta. Atata timp cat si-a permis sa vina la Casa Iubirii lasand-o acasa a stiut ca ea il va accepta oricand, are principiul lui care principiu? al prostiei probabil, al circului.

Casa iubirii din 20 Iunie 2024 Integral

Roberta si Sebastian sunt cei mai naturali, ii ador cu sinceritatea lor cu emotiile crize de gelozii orgolii chiar sunt naturali asa e un cuplu cu imperfectiuni unul mai prostut altul mai neindemanatic unul mai superficial chiar ii vad diferiti nu ascund nimic sunt ei insasi, la reintalnirea lor in camera rosie sa priviti fata lui Robert oare e gelos ca e un cuplu in casa, oare ii e frica sa nu piarda teren, ii e frica sa nu piarda cecuri? eu chiar nu il vad sincer pe Robert este foarte atent la tot ce vorbeste la gesturi, eu chiar cred ca el e pentru competitie.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 158, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 20 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!