Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 156 din 18 iunie 2024

Rebecca, sa fie doi concurenti in acelasi loc dar sa nu vorbeasca intre ei nu e incalcare de regulament. s-au intamplat si cu altii asa si nu s-a facut atata tam tam, nu bag mana in foc ca nu au vorbit in acea seara dar daca nu sunt dovezi ii credem pe cuvant in schimb la tine, Rebecca, nu stiu ce sa zic la tine parca inclina balanta cu incalcarea regulamentului pe tine a trebuit sa te credem pe cuvant ca nu te-ai intalnit cu acel baiat/barbat? Ca de vorbit ati vorbit destul de mult avand in vedere ca nu ai stiut sa raspunzi cand ai fost intrebata de care ori ati vorbit la telefon.. ai pierdut si numarul apelurilor.

Totul se stie afara cu aproximativ doua saptamani inainte de a se difuza emisiunea, ba chiar mai mult unul dintre fostii concurenti spunea in vlogul sau cu 12-14 zile inainte ca, Cosmin va fi eliminat, acesta este mare admirator al lui Robert si Gyuli, tot el a povestit si despre sarcina Larisei si mai nou povestea pe vlog in urma cu cateva zile ce se va intampla in emisiuni, dar timpul le va rezolva pe toate, Cosmin ar trebui sa mearga la furnizorul sau de telefonie si sa ceara convorbirile asa poate fi demonstrat cel putin pentru Stefania.

Casa iubirii din 18 Iunie 2024 Integral

Dupa expunerea conversatiei care-l facea vinovat pe Cosmin, Julia si Patrick s au gasit in camera rosie si au discutat situatia lui Cosmin cazand de acord ambii ca intelesi, cum Cosmin e vinovat si totodata inducand publicului aceasta idee, desi detestam comportamentul lui Cosmin din ultima vreme, sunt multe lucruri care nu se leaga iar faptul ca emoticonul inimioara prezent in discutie care nu se mai regaseste in lista cu emoticonuri mai ales fiind utilizat recent, e foarte dubios.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 156, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 18 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!