Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 148 din 10 iunie 2024

Virginia, ce e teatral in a vedea un barbat plangand, ei n-au suflet, stii tu cum a copilarit el? Poate nu a avut parte de iubire parinteasca de e sensibil, ce e teatral in a plange? daca tu plangi este normal ca esti femeie sau? gandeste, draga un pic macar la general ca, cu Robi nu gandesti deloc uitati-va in gradina voastra nu in a altuia. Rebeca, Julia si Virginia, trei mahalagioaice pline de rautate, venin sunt apreciate de Mantea, ba chiar le sustine rautatea si le cearta pe celelalte fete care incearca sa se apere urat moderatoare-o, prea pe fata sustii pe mahalagioacele din casa, pune-te macar o data in postura fetelor jignite de Julia si Rebeca si gindeste-te cum te-ai simti.

Legat de eliminarea lui Cosmin.Mie mi se pare, ca el a intrat in moara celor 2 iubiti, creata si jandarmul totul a inceput dupa parerea mea atunci cand sirul favoritului a fost intrerup de Patrick, acesta a devenit tinta nr 1 apoi a inceput sa ia si Cosmin si sectele celor doi, Creata si jandarmul au explodat cei doi fac parte din acelasi clan, asta e clar toata lumea il admira pe: “Tati te iubeste, dar nu te recunoaste” si nici nu te-a vazut niciodata.

Casa iubirii din 10 Iunie 2024 Integral

Esti prea plina de tine, de mandrie prosteasca Rebecca iti dai aere de vedeta, mataieli ochi dati peste cap, ras-plans, teatru de doi bani du-te acasa fetit-o, ca numai circ stii sa faci si ia-o si pe Giulia cu tine ca sunteti in plus oricum relatia cu Antoni nu cred ca va merge mult.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 148, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 10 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!