Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 147 din 9 iunie 2024

Julia ar trebui sa iti mai pui lacat la gura si ce daca se cunosc de afara poate inca se iubesc, care e problema tu de doua sezoane, ce faci nimic doar bagi raca peste tot ca de cuplu se termina sezonul si tot singura pleci pentru ca e vizibil ca nici un baiat nu te place nu te vrea, sincer cu atata circ pe care il provoci nu stiu ce baiat sanatos la cap dar lega cu o persoana ca tine sa ca in sezonul celalalt nu mai vii.

Antoni sa aiba grija ca Rebeca se urca pe el in direct si isi doresc amandoi date de noapte ca si Sebastian, s-a umflat orezul in ei in cateva luni de intrare in casa iubirii si isi doresc, toti date-uri de noapte? stafful dati-le un hotel la toti in cuplu sa-si satisfaca placerile si asa veti face numai cupluri fara forta din placeri carnale.

Casa iubirii din 9 Iunie 2024 Integral

Incepand cu prezentatoarea care este de-o rautate crasa, partinitoare si injusta nu pot spune de Julia cum este va bateti joc de ce doi concurenti, Gagea si Alexandra, pare mai degraba o sala de judecata dacat o emisiune care se cheama casa Iubiri nu va este rusine ce faceti acolo si cum vorbeste Julia, Antoni, Sebastian care este un incult cronic si un badaran.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 147, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 9 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!