Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 141 din 3 iunie 2024

Sebastian nu este usor agresiv, ci este de-a dreptul un marlan agresiv cum poate sa-i reproseze asa ceva fetei deoarece nu-i este nevasta, pai daca ar fi sotia lui ce ar face? in primul rand am vazut ca si alte fete au fost si mai dezbracate nu cu o fusta putin mai scurta. Roberta nu ar trebui sa-i mai dea atentie acestui marlan care o jignea pe Roberta fara pic de jena fata de colegi de acolo doamna Mantea trebuia sa-i mai faca observatie sa nu-l lase sa-si faca de cap, sa-l jigneasca in acest fel pe Roberta, el care parca este un claun caraghios doamne nu ma pot opri ca nu-mi pot linisti nervii din cauza dobitocului acesta care nu mai termina cu jignirile.

In legatura cu Stefania, puteti sa ziceti orice a-ti zice dar se vede negru pe alb ca aceasta fata nu simte absolut nimic fata de acest baiat cu bun simt, ci sunt de parere ca ea face cuplu sau mai bine zis il accepta pe Cosmin numai si numai de dragul emisiunii iar daca nu ma credeti, va rog sa-i urmariti gesturile fetei cit si a mainilor.

Casa iubirii din 3 Iunie 2024 Integral

Robi radea vicleneste cand a vazut ca Sebastian se ia de Roberta eu ajung la concluzia ca nu degeaba acesti tati, Sebastian si Robert au copii mici in a carora crestere nu sunt implicati, este periculos sa lasi copii in grija lor ca sa se inteleaga, eu si pe Robert il vad un tip violent.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 141, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 3 iunie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

 

 

error: Content is protected !!